Pitkien matkojen ajaminen voi osoittautua joillekin melko haastavaksi kokemukseksi. Tiettyinä vuodenaikoina tulee aika, jolloin yksilöiden on käytävä perheenjäsentensä ja sukulaistensa luona, jotka sijaitsevat kaukana heidän asuinpaikastaan. Kyllä, olet ymmärtänyt oikein, ainoa asia, joka on heidän välillään ja joka todella tekee vierailun, on pitkä ajomatka ja muut ajoasiat. Ennen kuin valitat peppusi kipeydestä ajaessa pitkiä matkoja, tässä on 5 mahtavaa sovellusta kuljettajille!

Viiva

Tämä sovellus julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Se alkoi vain Android -sovelluksena. Mutta monien jatkuvien ja innostuneiden iPhone -käyttäjien pyyntöjen jälkeen Dash on otettu käyttöön iOS -laitteissa! Tämä sovellus on yhteensopiva minkä tahansa ODB-II-sovittimen kanssa, ja monet autot, jotka on valmistettu vuoden 1996 jälkeen, voivat helposti saada tämän. Kun olet asentanut donglen vastaavaan porttiin, laite voi lähettää Dashille tietoja, jotka liittyvät auton diagnostiikkaan. Se tarkoittaa, että voit olla tietoinen mahdollisista auto -ongelmista ennen kuin ne todellisuudessa tapahtuvat, ja näin kuljettajat voivat ryhtyä tarvittaviin varotoimiin, kunnes he saapuvat määränpäähänsä.

iGasUp

Löydä kaasun halvimmat hinnat, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia budjetin ylittävistä kuluista koko matkan ajan. iGasUp kerää olennaista tietoa yli 100 000 huoltoasemalta ympäri Yhdysvaltoja laajaan tietokantaansa. Sovelluksen avulla kuljettajat voivat vertailla kaasun hintoja 10 huoltoaseman välillä ja välttää pettymyksen halvempien vaihtoehtojen löytämisestä tankattuaan tietyssä huoltoasemassa.

Trapster

Kuka sanoo, että sinun on aina maksettava sovelluksen lataamisesta. Trapster antaa kuljettajille pääsyn tietokantaansa oppiakseen eri nopeusrajoittimien, liikennevaarojen ja nopeusvalvontakameroiden sijainnit. Kuljettajat voivat siten välttää suuria sakkoja huolimattomuuden tai ei -toivotun onnettomuuden vuoksi. Tämä sovellus varmistaa tavallaan, että kuljettajat noudattavat valtion ajolakeja ja parantavat teitä, mikä hyödyttää sekä kuljettajia että jalankulkijoita.

TripAlyzer

On todennäköistä, että useimmat kuljettajat pyrkivät saamaan parhaan polttoainetehokkuuden ja siksi heidän on tiedettävä parhaat reitit. Tietty reitti, jonka saatat tuntea, ei ehkä ole paras vaihtoehto, ja sovellus voi jakaa kanssasi toisen vaihtoehtoisen reitin. Voit käyttää sovellusta joko syöttämällä manuaalisesti matkamittarin tai öljyn käytön (gallona) lukemat tai hyödyntämällä niiden Wi-Fi-kolmiomittausominaisuuksia analysoidaksesi ajomallejasi. Suullisilla ilmoituksilla opit yksityiskohtia, kuten nopeuden, matkan, suunnan, CO2 -päästöt ja jopa joutokäynnin!

Dynolicious

Jos olet kokenut kuljettaja ja kaipaat jotain, joka on suorituskyvyn puolella, Dynolicious on sovellus kilpailijoille. Jos sinulla on joskus mahdollisuus tuoda ratsastuksesi oikealle kilparadalle, voit pisteet autosi 0–60 km / h koeajoilla sekä vetokilpailuilla, jotka pisteyttävät kuluneen ajan ja nopeuden!