Juhlien suunnittelua pidetään usein monimutkaisena prosessina. On monia yksityiskohtia, jotka on harkittava, jotta se saadaan oikein, mukaan lukien varmistaminen siitä, että vierailijaluettelot ovat oikein ja että ruokailu hoidetaan hyvin. Joidenkin yksityiskohtien huomiotta jättäminen voi tuhota koko puolueen. Jotkut seurauksista, jotka johtuvat siitä, että se ei onnistu, sisältävät joidenkin vieraiden jäämisen juhliin ja kuluttavat liikaa siihen. Joitakin sovelluksia, joita yleensä käytetään prosessin virtaviivaistamiseen, ovat:

Pro Party Planner

Tämä on maksullinen sovellus, mutta se on sen arvoista, koska siinä on kaikki mitä ikinä tarvitset juhlisuunnittelussa. Tämä sisältää mahdollisuuden tuoda ja hallita vierasluetteloita, siirtää tiettyjä tehtäviä muille ihmisille ja jopa auttaa sinua asettamaan muistutuksia juhlista sovelluksesta. Tämän lisäksi voit luoda aikajanan siitä, mitä on tapahduttava, jotta sinulla on käsitys siitä, mitä sinun pitäisi tehdä kerrallaan. Yksi sovelluksen hieno ominaisuus on kyky käyttää sitä istuimien suunnitteluun, jossa voit vetää ja pudottaa istuinjärjestelyt käytännössä tapahtumapaikan kuvien päälle. Tämä tekee suunnittelusta paljon nopeampaa.

Pitchin

Tarvitsetko ystäviä ja sukulaisia ​​auttamaan sinua juhlan järjestämisessä? Jos he ovat hyvin kiireisiä, tämä voi olla hankalaa, koska jotkut heistä eivät ehkä halua sitoutua tekemään jotain, mitä he eivät voi suorittaa loppuun. Pitchinin avulla voit luoda luettelon asioista, joiden kanssa haluat ehkä auttaa. Jokainen heistä voi sitten valita tehtävän rauhassa, ja sinulle ilmoitetaan tästä. Tällä tavalla voit olla varma, että jokainen, joka voi auttaa, voi tehdä sen omalla mukavuudellaan.

Hei Vino

Kun suunnittelet hienoja juhlia, haluat ehkä tilata viiniä osana juhlia. Mitä viiniä sinun pitäisi saada? On monia sääntöjä, jotka sanelevat tietyn tapahtuman viinityypin. Käyttämällä Hello Vinoa saat selkeän ja helppokäyttöisen oppaan siitä, minkä tyyppistä tilaa, riippuen eri muuttujista, kuten tarjottavista aterioista. Se voi myös auttaa sinua selvittämään, kuinka tarjoilla viiniä, jos tarjoat useampaa kuin yhtä tyyppiä.

Juhlisekoitin

Haluatko tarjota viihdettä, mutta et ole varma DJ: n palkkaamisesta? Voit ladata Party Mixerin ja olla DJ. Sen avulla voit toistaa kappaleita soittolistaltasi samalla, kun niiden välillä on häivytys, ja voit myös sekoittaa hieman. Tämä sovellus on ihanteellinen pienille juhlille, joissa haluat vain pitää hauskaa kuluttamatta paljon rahaa.
Yksinkertainen Soiree

Tämän sovelluksen avulla voit helposti käsitellä vastauksia ja tehdä luetteloita, kun suunnittelet juhlia. Se on paljon helpompi käyttää kuin useimmat muut juhlasuunnittelijat.