Salsa, rumba, swing-tanssi, samba, cha-cha-cha, break dance, baletti, tap-tanssi ja tango edustavat kasvavaa luetteloa suosituista tanssityyleistä ympäri maailmaa. Näiden tanssityylien tanssijat luonnehtivat todellisia ja rikkaita markkinarakoja älypuhelinsovellusten osalta. Sekä veteraanit että aloittelevat tanssijat voivat käyttää erittäin kehittyneitä matkapuhelimia etsiäkseen kuinka suorittaa salsa -rutiini oikein niin nopeasti kuin he voivat katsoa uusimmat elokuvaleikkeet. Tässä on joitain suosituimmista huippuluokan puhelinsovelluksista, jotka auttavat oppijaa oppimaan tai parantamaan salsa-tanssirutiiniaan.

1. Tasku Salsa

Jos olet latinalaisen tanssin harrastaja, saatat hikoilla sen muutamassa minuutissa Pocket Salsa -sovelluksen ansiosta. 3,99 dollarin iPhone-sovellus tarjoaa noin 150 vaiheittaista videotanssituntia, joilla pääset alkuun. Ja ne ovat kaikki kuumia! Se on suunnattu aloittelijoille ja siinä on useita interaktiivisia tanssivideoita jalkatöiden lähikuvien lisäksi, jotka voivat nopeasti auttaa oppijaa eri salsa-liikkeissä. Sovellus on täynnä erilaisia ​​salsa -musiikin rytmejä, joiden avulla pulssi nousee, sydän ylipumppaa ja lantiosi heiluu tanssia vastaan.

2. Tanssitanssikanava

Noin 3,99 dollarin hintainen sovellus opettaa oppijoille alkuaskeleet neljälle suosituimmalle tanssityylille: Salsa, Samba, Rumba ja Waltz. Siinä on alan suurimpia ja suosituimpia hittejä, kuten ”Dancing with the Stars, So You Think You Can Dance” ja monia muita. Tämän sovelluksen avulla aloittelevat tanssinopiskelijat voivat valita yli 30 eri korkealaatuisesta interaktiivisesta videotyylistä nais- tai mieskumppanien kanssa tai katsella askeleita ja tanssia mukana. Muita tanssitunteja ovat Foxtrot, Tango, Cha-Cha, Swing ja Mambo.

3. Napauta Dancing Studio

Jos haluat muuttaa älypuhelimesi täysin toimivaksi tapitanssivaiheeksi, Tap Dancing Studio on sovellus sinulle. Sovellus on melko helppokäyttöinen. Aseta älypuhelimesi yksinkertaisesti mille tahansa pinnalle, aseta sormesi näyttöön ja käytä kättäsi pienenä tanssijana. Sovelluksessa on lukuisia blues-, swing-, salsa-, jazz-, rumba -tyylisiä kappaleita, jotka auttavat sinua mukana. Jos käytät iPadia, voit muodostaa pariliitoksen kumppanin kanssa tap -tanssi -duettoon. Sovellus maksaa noin 0,99 dollaria.

4. Opi Salsatanssia

Lataa tämä 2,99 dollarin iPhone- ja iPad -sovellus, ja muutamassa minuutissa saatat tanssia salsaa kuin ammattilainen. Sovellus opastaa sinut kaikkien salsa -tanssin perusvaiheiden läpi. Jokainen oppitunti on ainutlaatuinen valitulle salsa -tanssityylille, mikä auttaa sinua nopeasti saavuttamaan halutut tulokset. Opi Salsa Dancing on lopullinen aloitteleva tanssiopas ja pakollinen sovellus tanssijoille. Tanssin oppiminen tällä sovelluksella on hauskaa, sosiaalista ja energistä, ja muutamassa minuutissa tulet lattialle tanssimaan käytettyjen oppijoiden salsa -biittien mukana.

5. Cool Salsa HD Free

Cool Salsa HD Free on ilmainen ladattava tanssisovellus, joka sisältää lukuisia opetusvideoita salsa -tanssista. Esitetyt videot ovat pääosin kahdelta nuorelta tunnetulta ammattitaitoiselta ja kokeneelta tanssijalta, komealta Chris Winiarskilta ja houkuttelevalta Paulina Turskalta. Tämän sovelluksen avulla voit tanssia salsalyönteihin muutamassa minuutissa. Mikä parasta, sen avulla voit harjoitella yksin tai ottaa kumppanin ja harjoitella yhdessä. Kahdeksan aloittelijan yksinopetusta ja paritunnin yhdistelmät auttavat tekemään sinusta jokaisen juhlan tanssivankaan.