Useimmat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että kukka -asetelma on ehdottomasti yksi suosituimmista taiteen muodoista nykyään. No, aina on ollut. Niin monta vuotta sitten ihmiset kaikilta elämänaloilta-kuninkaista upeilla lastentarhoillaan, tavallisille ja takapihan kukkapenkeille, kukkien kerääminen ja kukkien järjestäminen taiteellisella tavalla on aina ollut arvostettavaa. Nykypäivän modernissa maailmassa, jossa sovellukset hallitsevat, kukka -asetelma ei ole koskaan ollut helpompaa. Tässä on joitain hyviä sovelluksia, jotka voivat auttaa ketään parantamaan kukka -asetelmia ja -suunnittelua.

Kukkapyörä

Kukkapyörä on luultavasti paras sovellus kaikille niille kukka -asetelmien harrastajille. Erittäin hyvän kukka -suunnittelijan suunnittelema The Flower Wheel on kattava sovellus, joka sisältää niin monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Ihmiset voivat käyttää sitä erilaisten kukkien etsimiseen niiden värin, nimen tai kuukauden mukaan. Jokaisella luettelon seuraajalla on erittäin yksityiskohtainen kuva. Joten pohjimmiltaan tämä sovellus voi olla todella hyödyllinen niille, jotka eivät tiedä, mitä kukkia käyttää koristetaiteeseensa. Se on kuitenkin saatavilla vain iOS -gadgeille – anteeksi, Android- ja Windows -käyttäjät!

Ideoita kukka -asetelmille

Joskus ihmisten on vaikea keksiä omia ideoita kukka -asetelmista. He tarvitsevat inspiraatiota. No, siellä on sovellus, kukka -asetelmaideoita. Sovellus sisältää vähintään sata kuvaa kukka -asetelmista. Käyttäjät voivat kopioida nämä ideat suoraan tai saada inspiraatiota niistä. Kukka -asetelmissa käsitellään erilaisia ​​teemoja, kuten moderni, yksinkertainen, morsiamen, kevät ja kesä. Kuvat voidaan tallentaa myös puhelimen taustakuvaksi. Android -käyttäjät voivat ladata kukka -asetuksia ilmaiseksi.

101 ideaa kukka -asetelmaan

Toinen loistava sovellus olisi 101 ideaa kukka -asetelmaan. Tästä sovelluksesta on varmasti niin paljon ideoita – 101 niistä! Se on pohjimmiltaan luettelo, jossa keskustellaan eri aiheista kukka -asetelmista. Se opettaa aiheista, kuten kukka- ja lehtitermit, kukkasuunnittelun perusperiaatteet sekä joitain asioita, joita kukkakauppiaiden tulisi välttää. Sovellus on saatavana yhdeksänkymmentäyhdeksän senttiä. Sitä voivat käyttää iOS -käyttäjät.

Kukka -asetelmat: Opi tekemään kukka -asetelmia

Tätä voidaan pitää yhtenä yksinkertaisimmista kukka-asetusten itseoppaista. Kuten sovelluksen kuvauksessa todetaan, kaikki, mitä henkilön on tiedettävä kukka -asetelmasta, sisältyy siihen. Nyt sovellus on teemapohjainen. Eri teemaluokkia ovat kausijärjestelyt, kukkakohtaiset järjestelyt ja tapahtumakohtaiset järjestelyt. Tästä hetkestä lähtien sovellus on myynnissä yhdeksänkymmentäyhdeksän sentin hintaan.

Kukkia Raamattu

Flowers Bible on myös sovellus, joka ansaitsee lataamisen. Sitä voi ostaa pienellä hinnalla, mutta se on todella merkittävä luettelo lukuisista kukkalajeista. Kukkien kuvat ovat saatavilla teräväpiirtona. Olitpa sitten kukkakauppias tai pelkkä kukka -ihailija, tämä sovellus olisi erittäin hyvä. Jokaisesta kukasta on saatavilla tietoa – mm. Alkuperää, kasvitieteellisiä nimiä ja saatavuutta. Tietenkin saatavilla on myös tietoa maljakko -elämästä sekä suunnitteluideoita.